lørdag den 11. oktober 2014

Vi sidder i Trinidad paa vores sidste dag her. Vi ankom i tirsdags efter et kort visit i Playa Larga som er en lille landsby ved Svinebugten. Det blev Playa Larga fordi at caribiens stoerste sump laa lige ved siden af, saa den besoegte vi selvfoelgelig. Der var der en masse mangrover og laguner, hvor smukke flamingoer gik rundt. Vi fik ogsaa set mahogni traer og nogle traer var vaeltet pga. en orkan i 2006 dog har vi ikke set flere oedelaeggelser fra orkaner.

Vi har overhovedet ikke kunne maerke regntiden/orkansaesonen, kun en dag ud af de tre uger vi har vaeret her, har det regnet og tordnet ekstremt hvilket medfoerte stroemsvigt i et par timer.

Men her sidder vi saa i Trinidad, som skulle siges at vaere verdens 2. smukkeste by, og udover det er byen paa UNESCOs verdensarvliste. Her er grove brolagte veje som faar hestevognene til at hoppe og buldre vildt. Bygningerne er som over alt i Cuba, er farvestraalende, ikke isolerede, og med flotte skoder for de hoeje vinduer. De fleste af bygningerne er udstyret med altaner som skaber liv i flere niveauer her i centrum. Lige saa snart man kommer lidt ud i kanten af byen ser man en kontrast til det fint polerede bymidte.

I foregaars besoegte vi en naturpark for at se et vandfald. Hele vejen over til vandfaldet saa vi det reneste vand, som loeb langs stien. Herudover saa vi en bjergside som var fyldt om med store hvepseboer.
Turen hen til vandfaldet tog en time,n derfor var det dejligt at kunne bade ved vandfaldet. Vandet var ferskt og dejligt koldt. Der var gode udspringsmuligheder, hvilket vi benyttede med glaede!

I gaar tog vi paa endnu et eventyr i den barske natur! Vi lejede nogle utroligt tvivlsomme cykler og begav ud mod det Caribiske hav. Paa denne tur holdte vi mange pauser hvor vi tog nogle dukkerter. Vi saa forstenede koraller i massevis, ja samt levende, og vi saa ogsaa nogle store og farverige fisk, som kunne ligne dem fra find Nemo.

Hasta luego!
Olivia, Soffi og Yana


Ingen kommentarer:

Send en kommentar