tirsdag den 30. september 2014

Saa er vi i Viñales, hvilket er en lille landsby omgivet af dale og plantager. Naturen er det mest frodige vi har set, bjergene er fyldt med grotter. Da vi ankom blev vi moedt af Louisa som vi skulle bo hos. Vi blev vist hen til et lille lyseroedt hus/vaerelse som vi skulle bo i. Omraadet her handler meget om naturen som kan opleves paa cykel, hesteryg, og til fods hvilket vi fik afproevet. Paa anden dag valgte vi at se stedet paa hesteryg. Vi red igennem tobaks-, boenne- og sukkerplantage og marker med ris. En tobakfarmer fortalte os om processen fra tobaksplante til cigar. Vi red mod et frodigt bjerg hvori der var en grotte som i sig havde en lille ferskvandsoe som vi badede i. Grotten var kun oplyst af to lommelygter som vores guide holdte. Udover at svoemmet i grotten har vi badet i Den Mexicanske Golf, og cyklet 30km op af bjerge og ned af bjerge i glohede varme. Endelig har vi faaet laert at danse en smule salsa.Vi tager afsted i morgen, mod Las Terrazas hvilket vi glaeder os til!
Hasta Luego!
Sofie, Olivia og Yana

Dette er Biver

1 kommentar:

  1. Hej igen
    Godt at høre fra jer, og at det går jer godt - ja, mere end godt, vil jeg sige!
    Og så har I fået en masse at vide om tobak. Det kunne jeg da godt tænke mig at vide noget mere om, og har I ikke et par billeder, der kan illustrere processen?
    Kan I ikke også lægge et kort ind, hvor man kan se, hvor de steder I er, ligger?
    Det er 2 år siden Sandy-orkanen ramte Cuba - ser I nogle rester af de omfattende ødelæggelser? Hvilke forholdsregler gøres der mod orkaner - har I bemærket noget?
    Hvordan kommer i rundt? Hvordan er levevilkårene?... Undskyld - jeg bliver bare så nysgerrig!
    Spændt på næste indlæg.
    Bedste hilsner fra Ellen

    SvarSlet